Wonen of werken in een monumentaal herenhuis

Zaandam, Westzijde 14

Eigendom-omschrijving

Wonen op hoog niveau in deze woning in een monumentaal Herenhuis midden in het bruisende stadshart van Zaandam.

De ruime woning met fantastisch zicht op de Zaan is circa 115m2 en is door zijn bijzondere indeling en karakteristieke detailleringen, ideaal voor kandidaten die zoeken naar een modern appartement met veel ruimte en licht met een authentieke uitstraling.

De woning heeft een centrale ligging, in het stadscentrum van Zaandam, openbaar vervoer en een goede bereikbaarheid A8/A10. In de directe omgeving treft u sportfaciliteiten, scholen en winkels.

Bij binnenkomst in dit appartement bent u direct verliefd op de ruimte, lichtinval en het fantastische uitzicht op de Zaan!

Indeling

De ruime Woning met fantastisch zicht op de Zaan is circa 115m2 en is door zijn bijzondere indeling en karakteristieke detailleringen, ideaal voor kandidaten die zoeken naar een modern appartement met veel ruimte en licht met een authentieke uitstraling.

De woning heeft een centrale ligging, in het stadscentrum van Zaandam, openbaar vervoer en een goede bereikbaarheid A8/A10. In de directe omgeving treft u sportfaciliteiten, scholen en winkels. Bij binnenkomst in dit appartement bent u direct verliefd op de ruimte, lichtinval en het fantastische uitzicht op de Zaan!

Bijzonderheden

 • Oplevering in overleg, kan spoedig;
 • In 2011 is het complex gerenoveerd tot appartementen;
 • Vergunning aanwezig om een dakterras te creëren;
 • Woonoppervlakte 115 m²; 3 kamers (2 slaapkamers);
 • Badkamer met ligbad en douche;
 • Laminaatvloer;
 • Gedeeltelijk gestoffeerd;
 • Indicatie energielabel A;

Voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen via de mail naar info@jhbakker1.s4890.smit.net en via de website naar www.jhbakker.nl

Vloerplannen

Map

Contactagent


Gelijkaardige eigendommen

Price on request

Stolp en Hooiklamp

Wijdewormer
  Price on request

  De Zon en De Zaan fase I

  Zaandam, Oostzijde 235 t/m 273