4 Chalets met 8 appartementen

Les Gets, Frankrijk4 Chalets met 8 appartementen

Eigendom omschrijving


In de Haute-Savoie in de Franse Alpen heeft JH Bakker Bouwprojecten een terrein verworven voor de bouw van 4 chalets, waarin circa 8 appartementen kunnen worden gerealiseerd.

De plaats:
Les Gets is een dorp in het grote skigebied Portes du Soleil, waarvan de naam al aangeeft dat het er vaak zonnig is. Het is een traditioneel frans dorp met laagbouw traditionele chalet-gebouwen waardoor een gezellige dorpse sfeer ontstaat.

Les Gets beschikt over een 18 holes golfbaan en is zeer goed ingericht met mountainbike routes, waardoor het hele jaar voldoende te doen is. Ideale voor een 2e huis in de gezonde berglucht.

De locatie:
De locatie van het project is gelegen op 300 meter van de ski-lift, naast een supermarkt en boulangerie waar elke dag vers brood kan worden gehaald. Parkeren kan voldoende op eigen terrein. De locatie is dichtbij de invalsweg vanaf de A40-péage in Frankrijk, waardoor de bereikbaarheid zeer goed is.

Bereikbaarheid:
Les Gets is circa 50 minuten verwijderd van het vliegveld van Genève.

Afstand vanaf Amsterdam is circa 1060 km. In circa 10 uur met de auto en in 1,5 uur met het vliegtuig prima te bereiken.

Nadere verkoopgegevens volgen in de loop van 2018.

Map